Att starta din egen webbshop!

Har du en dröm att starta eget, eller har du i alla fall varit nyfiken? Att bli konsulent i Jooyco innebär i praktiken att du bygger upp din egna verksamhet. Du väljer ditt sortiment, formger, kommunicerar, och marknadsför. Du bestämmer själv dina arbetstider och hur mycket du vill arbeta. Din motivation är kanske att göra lite extra förtjänst eller så gör du det till en karriär och arbetar heltid. Det som kommer överraska dig är hur enkelt det är. Registreringsprocessen tar 5 minuter och sen är du igång. Resultatet kommer bli en webbshop som är din, med ditt eget sortiment. Du bestämmer webbshoppens namn, formger din egen logotyp, lägger till bilder och text om din shop.

Vad är haken?


Det är precis vad du tänker nu, vad är haken? Vi har tänkt mycket på det själva och har kommit fram till att det inte finns någon. Tjänsten är helt gratis att använda, du har inga försäljningskrav och du kan sluta när du vill.

Hur mycket tjänar jag?


Vid ett köp i din webbshop så kommer du få en provision som baseras på den marginal som skapas vid försäljningen. Vi visar öppet hur mycket ersättning du kommer få för varje köp när du väljer produkter till din webbshop.

Bli konsulent