ATT BLI KONSULENT..

 

VÄLJ JOOYCO´S WEBSHOP SOM SÄLJER SIG SJÄLVT NÄR NI VILL TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN, LAGET ELLER FÖRENINGEN!

Vill du starta en webshop och tjäna pengar med minimalt arbete? 
Att bli konsulent i Jooyco innebär i praktiken att du bygger upp din egna verksamhet. Du väljer ditt sortiment, formger, kommunicerar, och marknadsför. Du bestämmer själv dina arbetstider och hur mycket du vill arbeta. Din motivation är kanske att käna lite extra eller så gör du det till en karriär och arbetar heltid. Det som kommer överraska dig är hur enkelt det är. Registreringsprocessen tar 5 minuter och sen är du igång. Resultatet kommer bli en webbshop som är din egen, med ditt eget sortiment. Du bestämmer webbshoppens namn, formger din egen logotyp, lägger till bilder och text om din shop.
 

Vad är haken?

Det är precis vad du tänker nu, vad är haken? Vi har tänkt mycket på det själva och har kommit fram till att det inte finns någon. Tjänsten är helt gratis att använda, du har inga försäljningskrav och du kan sluta när du vill. 
 

Hur mycket tjänar jag?

Vid ett köp i din webbshop så kommer du få en provision som baseras på den marginal som skapas vid försäljningen. Vi visar öppet hur mycket ersättning du kommer få för varje köp när du väljer produkter till din webbshop.
Tjäna pengar till laget, föreningen och klassen - bli konsult

Tjäna pengar till föreningen, laget eller klassen genom försäljning via Jooyco´s webbshop! Gör som många andra – finansiera klassresan, skolresan, cupäventyret, eller samla in pengar för att stärka lagkassan eller verksamhetens ekonomi.

Tjäna pengar till laget
Vill ni komma iväg med laget på den där cupen i sommar? Kanske ett träningsläger på annan ort? Eller är det dags för nya matchställ? Med Jooyco´s webbshop kan ni enkelt och smidigt tjäna pengar till laget – oavsett ändamål. Och det bästa av allt, ni tjänar på allt ni säljer, helt utan risk.

Tjäna pengar till föreningen
Vi vet att föreningslivet inte bara kostar i engagemang och tid – det kostar också en del pengar. Klubbhus behöver fräschas upp. Material och utrustning bytas ut och massa annat. Med Jooyco´s webbshop kan ni enkelt och smidigt tjäna pengar till er förening – oavsett ändamål. Och det bästa av allt, ni tjänar på allt ni säljer, helt utan risk

Tjäna pengar till klassen
Klassresa i skärgården eller en språkresa i Alperna? Oavsett vart ni vill åka eller vilka drömmar era elever har, är Jooyco´s webbshop ett enkelt och smidigt sätt för er att tjäna pengar till klassen och nå era mål. Och det bästa av allt, ni tjänar på allt ni säljer, helt utan risk