En ny marknad!

Jooyco är en plattform för alla som vill skapa en merfösäljning utan att det kostar varken pengar eller arbete!
Tycker du att de leverantörer och varumärken du säljer är de bästa på marknaden, många håller sannolikt med. Du kanske har ett smalt sortiment, eller egen produktion.
Oberoende av så finns det en försäljningskanal för dig i Jooyco.

Hur funkar Jooyco?

Jooyco är en social shoppingplattform som kan exponera ditt företags produktsortiment för våra konsulenter. Konsulenterna är Jooycos säljare och kan exempelvis vara en privatperson, skolklass, förening eller företag. Konsulenterna har egna webbshopar i Jooyco och kan välja fritt vilka produkter som de vill sälja genom sina shoppar.  Jooyco har en tät integration med sociala medier vilket gör det möjligt för konsulenterna att exponera ditt företags produkter och erbjudanden direkt till sina sociala nätverk.

 

Hur tjänar vi pengar?

Tjänsten har inga medlemsavgifter och är gratis att använda för alla aktörer. Jooyco sköter allt som rör försäljning, shop, transaktion och distribution. Leverantörens åtaganden är lagerhållning av sitt sortiment, varuplockning, paketering och adressering vid kundorder. Vid en kundtransaktion så sker en fördelning av marginalen mellan leverantören och Jooyco. Konsulenten kommer få en del av Jooycos marginal som provision för försäljningen. Då marginalerna skiljer sig mycket mellan olika produktsegment så måste marginalfördelningen förhandlas mellan Jooyco och leverantören. Förhandlingen sker i samband med att en leverantör ansluter sig till Jooyco.


Hur går jag med?

Genom några enkla steg skapas ett leverantörskonto i Jooyco.com. Efter du skapat ditt företagskonto så kommer vi höra av oss till dig så att ditt företags sortiment snabbt kan exponeras för Jooycos konsulenter. När ditt företag väl är igång kommer ni ha tillgång till en första klassig shoplösning med en säljkår som promotar och säljer dina produkter.

BLI LEVERANTÖR
Stay connected and get our latest updates

Keep in touch with the latest updates regarding promotions and sales on different
webshops and products. Just enter your email and subscribe to the updates.